Customer Shopping Experience

Brand activation with Revealer

Een merk heeft een filosofie, een gedachtegang. Een merk spreekt bepaalde mensen aan en anderen niet. Consumenten profileren zichzelf met de uitstraling en kwaliteit van een merk en zijn daar trouw aan. Het verhaal dat een merk te vertellen heeft is belangrijk. De grondlegger van een merk en de ontwerpers van de producten die daarbij horen hebben namelijk iets te vertellen. Met het verhaal en filosofie van het merk onderscheidt het merk zich van anderen. Dit verhaal moet worden overgebracht op de consument, want het is uniek.

Interactieve content

Interactieve content De interactieve videocontent maakt het mogelijk om alles van het merk en product naar de klant te communiceren. Hierdoor kan de klant zelf navigeren tussen het aanbod en biedt het de mogelijkheid om meer te weten te komen over het product.

Hardware

Hardware De Revealer hardware is het verbindende element tussen de gebruiksinteracties tussen het product en de klant. Met elektronische hardware wordt door interacties videocontent en data tracking getriggerd. Een belangrijk element voor de customer shopping experience.

Data & Omnichannel retailing

Data & Omnichannel retailing Het touchscreen biedt de mogelijkheid om een webshop te linken aan de interactieve videocontent waarmee omnichannel retailing mogelijk wordt. Ook kan data worden vergaard over het gedrag van de consument om inzicht te krijgen wat werkt voor uw merk en product.

Product & Brand

Product & Brand De merkuitingen en bijbehorende producten vormen het uitgangspunt bij de Revealer producten en diensten. Alles wordt in overeenstemming met de specifieke wensen van het merk ontworpen zodat uw merkidentiteit optimaal overkomt op uw klanten.

Interactive shopping experience

Revealer verdiept zich in het verhaal en de producten die daaruit zijn voort gekomen. De unieke eigenschappen van het product brengen we met interactieve videocontent over op de consument. In deze interactieve videocontent heeft de klant de mogelijkheid om zelf te ontdekken waarom het product het bekijken waard is en waarom het niet tussen de andere producten met dezelfde functie staat. Revealer bekijkt (met een UX designer) welke interacties bij het product horen en hoe de gebruikservaring en uitstraling overtuigend worden uitgelicht. De consument wordt overtuigd door beleving omdat de interacties in combinatie met de videocontent tot de verbeelding spreken. Daarnaast biedt Revealer een schat aan informatie voor uw merk of winkel en ongekende mogelijkheden om conversieverhogende e-commerce tools in de fysieke winkel te brengen. Het is namelijk in staat om data te vergaren over de stappen die de klant doorloopt om tot aankoop over te gaan. Hierover lees je meer op de pagina Customer Journey.

Meer weten?

Neem nu contact op voor meer informatie, of maak een afspraak voor een demonstratie!

Contact