Future Store

Experience Center

In de Futurestore Arnhem powered by Rabobank zijn veel digitale on- en offline innovaties te zien en te ervaren. Het bedrijf achter Futurestore; Vertilinq, spitst zich toe op ‘naadloze integratie van on- en offline commercie’. Als partner heeft Revealer hier de mogelijkheid om u te laten zien welke mogelijkheden er zijn voor uw merk.

Interactieve productpresentatie

Eén van de Revealer modellen die in de Futurestore is te zien hebben een aantal functionaliteiten die interessant zijn om toe te passen in de Retail omgeving. Bij dit demonstratiemodel wordt met RFID technologie videocontent afgespeeld als de schoen wordt opgepakt. Van elk product is een specifieke video waarop de product- en merk eigenschappen kunnen worden gecommuniceerd.

Vervolgens kan er met de interactieve videocontent gekozen worden tussen een aantal opties op het touchscreen. Hier kan ook de actuele voorraad of andere zaken worden gecommuniceerd naar de klant.

Self-service checkout

Met de omnichannel mogelijkheden die de Revealer terminal bieden kan er een verbinding worden gemaakt met de webshop en de interactieve terminal. Op deze manier wordt self-service checkout mogelijk gemaakt, eenvoudig met een RFID tag.

Wij nodigen u van harte uit om in Futurestore in Arnhem de opties voor uw merk te vinden.

Meer weten?

Neem nu contact op voor meer informatie, of maak een afspraak voor een demonstratie!

Contact