Harvest House

"Every great product starts with a great story..."

Het vertellen van het verhaal van de herkomst van de producten van dit merk stond centraal bij deze klant. Harvest House is een telerscoöperatie van vruchtgroenten. Hier heeft elke teler een uniek product en daarbij hoort een fantastisch verhaal. Revealer is gevraagd om dit verhaal interactief over te brengen op de bezoekers van de FruitLogisitica beurs 2020 in de Messe in Berlijn.

Interactieve productpresentatie

De producten van Harvest House zijn in een interactieve productpresentatie wand getoond aan het publiek. Wanneer een bezoeker meer informatie wilde over een van de producten kon diegene deze met het productlabel bij de Revealer scannen. Hiermee werd het specifieke product getoond op het aanraakscherm waarna er zelf genavigeerd kon worden binnen de omgeving van de interactieve videocontent. Zo kon er informatie worden verkregen over de herkomst van het product, de toepassingen, de duurzaamheid en leuke feiten. Van deze stappen in de interactieve videocontent is bijgehouden hoe er gekozen is voor een bepaald product en in de interactieve videocontent op welke punten de interesse lag. Dit geeft inzicht waar het publiek in is geïnteresseerd.

Meerwaarde

Door de interactie tussen de consument, het tastbare product én de interactieve videocontent is er meer betrokkenheid van de klant gecreëerd om zo de waardevolle informatie over te brengen. Daarnaast is er waardevolle informatie gecreëerd voor het merk over de interesse van de potentiële consumenten.

Meer weten?

Neem nu contact op voor meer informatie, of maak een afspraak voor een demonstratie!

Contact