Traject

Start your succes story

Revealer wil voor uw merk het beste resultaat behalen om uw klanten een fantastische winkelervaring te bieden. Omdat dit altijd maatwerk is, willen we graag bouwen aan een relatie voor de lange termijn. Het traject dat we doorlopen is nodig om een goed beeld te krijgen van uw wensen. Vervolgens kunnen we van gedachten wisselen en met een creatieve benadering uw unieke product presentatie vorm geven.

1: Gesprek & Merk

Gesprek & Merk We beginnen graag met een goed gesprek en daarvoor nodigen we u uit in de Future Store in Arnhem. Het merk staat daarbij centraal. We willen graag te weten komen wat voor uw merk typerend is en waarmee het zich onderscheid van andere merken.

2: Product & Interactie

Product & Interactie Het product en de interacties die horen bij uw merk vormen de belangrijkste input voor de volgende stappen. Wanneer we hier een goed beeld van hebben gaan we kijken hoe we hieraan op de beste manier invulling kunnen geven, voor een fantastische shopping experience. Dit geldt voor zowel de interactieve videocontent als de fysieke product interacties.

3: Hardware & content

Hardware & content Na de voorgaande stap hebben we een concreet beeld gekregen van de producten, het merk en de interactie die daarbij past. Met onze creativiteit kiezen we de hardware en maken de videocontent die nodig is voor een unieke klantbeleving. Ook weten we op welke vlakken we data kunnen vergaren die relevant is voor uw productpresentatie. We maken graag een voorstel dat we vervolgens bespreken.

4: Realisatie & Implementatie

Realisatie & Implementatie Na de oplevering van de interactieve product promotie terminal gaan we kijken hoe deze functioneert in de praktijk. Nadat klanten gebruik hebben kunnen maken van de terminal is er data vergaard waar conclusies aan kunnen worden verbonden. Ook kan er gekeken worden hoe de gebruikersbeleving is geweest van uw personeel én klanten.

5: Support

Support Wij staan altijd voor u klaar. Om te zorgen dat de systemen blijven functioneren of als er aanpassingen aan de content gedaan moeten worden kunt u altijd contact opnemen. Zo zorgen we dat uw shopping experience altijd up to date blijft.

Meer weten?

Neem nu contact op voor meer informatie, of maak een afspraak voor een demonstratie!

Contact